Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
25-10 
VrijMiBo
26-10 
Dorsteti Oktoberfest
28-10 
Clinic nieuwe hockey
1-11 
Filmavond Jongste je
4-11 
ALV RTC Duurstede
6-11 
Bestuursvergadering
10-11 
Laatste dag inlevere
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
TECH. COMM.

9-10-2019
Trainingen Herfstvakantie
 
In de week van 21 t/m 25 oktober zijn er geen trainingen ivm de herfstvakantie.
 
NIEUWS

7-10-2019
Maatschappelijke stage bij Dorsteti
 

[email protected] jij bij Dorsteti ?

Je kunt jouw maatschappelijke stage lopen bij Dorsteti als je lid bent van onze hockeyclub!

Een maatschappelijke stage gaat om het doen van vrijwilligerswerk. Jij als leerling van een middelbare school uit Wijk bij Duurstede, Doorn en omgeving wordt ingezet bij vrijwilligersorganisaties en dus ook bij onze hockeyclub!

Waarom loop je een maatschappelijke stage?

Vrijwilligerswerk is belangrijk voor de samenleving. Veel organisaties en mensen zijn ermee geholpen. Door een maatschappelijke stage te doen leer je dat het doen van vrijwilligerswerk leuk en leerzaam is. Zo leer je:

·Maatschappelijke organisaties beter kennen.

·Hoe je andere mensen kan helpen en iets voor hen kan betekenen.

·Krijg je begrip voor mensen die anders zijn.

·Dat het fijn is om iemand anders te helpen.

Wat kun jij bij ons doen?

Je helpt als stagiaire onze vrijwilligers! Bijvoorbeeld achter de Bar of bij de wedstrijdtafel. Daarnaast ga je samen met andere stagiaires en vrijwilligers aan de slag met de organisatie van één of meerdere evenementen.

Wil jij komend schooljaar jouw [email protected] stage lopen bij Dorsteti meld je dan vóór 31 oktober a.s. aan via [email protected]


 
BESTUUR

7-10-2019
SAVE THE DATE - 14 DECEMBER
 

SAVE THE DATE – 14 DECEMBER

Aan het einde van dit lustrumjaar hebben we het lustrumfeest en de kerstloterij. Het organiseren van beide evenementen kost veel tijd en zijn relatief kort op elkaar gepland. We willen het lustrumjaar spetterend eindigen en daarom worden beiden samengevoegd. Op 14 december willen we naast de kerstloterij het achtste lustrum van onze vereniging feestelijk afsluiten. Iedereen is dan van harte welkom en meer informatie volgt nog.

Lustrumgroet,

Het bestuur

 

 
TECH. COMM.

7-10-2019
Vacatures Lijncoördinator meisjes D en B, urgent!
 
Met spoed zoeken we enthousiaste lijncoördinatoren voor de meisjes D en voor de meisjes B

Het technisch team van Dorsteti timmert hard aan de weg om het hockeyplezier van de jeugdleden te waarborgen. Om ook dit jaar te zorgen dat deze lijnen vertegenwoordigd worden in technische commissie, zoeken wij een enthousiaste ouder/verzorger die als lijn-coordinator aan de slag willen.

De TC roept daarom iedereen op die een waardevolle bijdrage wil leveren aan onze club, die organisatorisch handig is, goed met mensen kan omgaan op om zich aan te melden. Maar ook juist die ouders of leden die vinden dat onze organisatie verbeterd kan en moet worden: Nu is je kans om zelf ermee aan de slag te gaan, onze club kan niet bestaan zonder jou als vrijwilliger! 

Bij interesse en/of voor informatie kun je contact opnemen met Jochem Legemaat,  voorzitter technische commissie: [email protected] of via 0652622163

 


ACTIVITEITEN

30-9-2019
Dorsteti Oktoberfest!! Zaterdag 26 oktober
 
Beste (oud)hockey-ers en ouders van Dorsteti, Wij gaan er met jullie weer een groot feest van maken op zaterdag 26 oktober. Tot dan!!
 


Hoofdsponsor
Sponsoren