Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
2-3 
Etentje DDD
6-3 
Lions vergadering
11-3 
ALV RTC Duurstede
13-3 
Rabobank avond
16-3 
Running Diner
26-4 
wedstrijden sevens
26-8 
Knotshockey toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

26-2-2024
Hockeyrokje omruilen
 

Begin van het seizoen zijn we gestart met een nieuw tenue. Helaas zaten de rokjes niet bij iedereen even goed maar daar komt verandering in want er zijn nieuwe rokjes onderweg.


Wil jij het rokje, welke je begin van het seizoen nieuw hebt gekocht, vervangen voor een nieuwe? Stuur dan een mail met jouw volledige naam en de maat naar: [email protected] 


Dit geldt alleen voor de rokjes die te krap zitten. We kunnen geen rokjes ruilen die beschadigd zijn oid. 


Houd er rekening mee dat het nieuwe rokje op maat valt dus neem de maat die je normaal gesproken ook hebt. Deze maten komen overeen met de pasmodel rokjes. 


Je ontvangt vanzelf een mail zodra de nieuwe rokjes binnen zijn bij ons & een datum om jouw rokje kosteloos om te ruilen. Hierbij is het dus belangrijk om jouw oude rokje in te leveren anders ontvang je geen nieuwe.Let op: het mailadres [email protected] is een no-reply e-mailadres, je kan hier dus geen vragen of opmerkingen heen sturen. Voor vragen/opmerkingen mail je naar [email protected]

 
ACTIVITEITEN

26-2-2024
Filmavond Jongste Jeugd (<10 jaar) VERPLAATST!
 
De geplande filmavond Jongste Jeugd van vrijdag 1 maart as. wordt verplaatst naar een andere datum vanwege logistieke redenen.

De nieuwe datum volgt z.s.m.!
 

25-2-2024
REMINDER: Dorsteti Running Dinner 2024
 
Vakantie, overvolle agenda, slecht weer, computer issues, wintersport, telefoon gehackt, Dorsteti-app niet geïnstalleerd, sabbatical, winterslaap of twijfels over deelname? Geen nood, je hebt nog een kleine week om je op te geven (uiterlijk 1 maart a.s.) voor het Dorsteti Running Dinner 2024. Details vind je in het bericht van 5 februari jl..
 
HoofdsponsorSponsoren