hockey_mixedtrimhockey

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
7-6 
Bestuursvergadering
11-6 
BBQ JO16
16-6 
afsluiting T1mix
17-6 
Slotdag jongste jeug
24-6 
Afsluitdag en kampio
26-6 
Algemene Vergadering
5-7 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
hockey_mixedtrimhockey 

(MIXED) TRIMHOCKEY

Voor diegenen die niet de behoefte hebben om mee te doen aan de competitie maar die wel graag in beweging willen blijven. Sommigen hebben vroeger zelf gespeeld en zouden graag weer willen spelen, bij anderen begint het te kriebelen als ze aan de kant bij hun kinderen staan te kijken. 

Er zijn twee groepen: 

Mixed trimhockey maandagavond: 20.30 - 22.00 uur
Trimdames woensdagmorgen: 9.00 - 10.30 uur

Hockeyervaring is niet vereist. Leeftijd varieert van 25 tot 65 jaar.


Op vrijwillige basis worden ook oefenwedstrijden georganiseerd en deelgenomen aan toernooien en is het mogelijk om 10x per jaar een wedstrijd trimcompetitie te spelen.


INTERESSE?

Meld je dan aan op onze site bij "lidmaatschap" "inschrijven". Na inschrijving wordt je uitgenodigd voor de 4 gratis proeflessen. Na de 4 proeflessen beslis je of je definitief lid wordt.

 

 

ZOMERHOCKEY

In de zomer is er wekelijks op woensdagavond zomerhockey van 19.30-22 uur. Dit is vrijblijvend voor alle (proef)leden. Dit zijn wedstrijden van een kwartier 6 tegen 6 op kwart velden. Er is geen sprake van competitie. Per ronde spelen gelijkwaardige teams tegen elkaar, bestaande uit mannen, vrouwen en/of kinderen. Tijdens de avond staan sportiviteit en gezelligheid voorop.

 

 
Hoofdsponsor

Sponsoren