Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
18-9 
Lions vergadering
16-10 
Lions vergadering
8-11 
Voedselbank Vrijwill
20-11 
Lions vergadering
15-12 
Mazda MX5 club bijee
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Mooie sponsoractie Volvo Reede Amerongen
11-6-2024  | 

Volvo Reede in Amerongen: Een Gemeenschapsgerichte Partner

In het pittoreske Amerongen, waar traditie en toekomst samenkomen, staat Volvo-dealer Reede bekend om zijn uitzonderlijke service en diepe wortels in de gemeenschap. Als een familiebedrijf dat al jarenlang de norm stelt in klanttevredenheid, biedt Volvo Reede een uitgebreid assortiment van premium Volvo-modellen, elk met de belofte van Zweedse kwaliteit, veiligheid en innovatie.

Bij Volvo Reede is het niet alleen de aankoop van een auto die telt, maar de ervaring en de relaties die we opbouwen met onze klanten en de gemeenschap om ons heen. Daarom zijn we trots om onze samenwerking met hockeyvereniging Dorsteti te benadrukken, een partnerschap dat onze toewijding aan lokale sport en jeugdontwikkeling illustreert.

Een Unieke Sponsorovereenkomst

In een spannende samenwerking tussen Volvo Reede en hockeyvereniging Dorsteti, bieden we een unieke sponsorovereenkomst aan. Voor elke Dorsteti-lid dat een Volvo-auto bij ons aanschaft, zal Volvo Reede een genereuze donatie van €1000,- voor een nieuwe auto en €500 Volvo Selekt auto’s doen aan hockeyvereniging Dorsteti. Deze bijdrage onderstreept onze betrokkenheid bij de sport en biedt directe ondersteuning aan de vereniging voor de aanschaf van nieuwe uitrusting, het onderhoud van faciliteiten of de ontwikkeling van jeugdprogramma's.

Deze sponsorovereenkomst is meer dan een financiële bijdrage; het is een bewijs van onze gedeelde waarden van gemeenschap, duurzaamheid en de groei van lokaal talent. Het stelt ons in staat om een directe impact te hebben op de ontwikkeling van jonge atleten en biedt leden van Dorsteti de mogelijkheid om bij te dragen aan hun club, terwijl ze genieten van de kwaliteit en veiligheid van een Volvo.

Sluit Je Aan Bij Ons Engagement

Wij nodigen alle leden van hockeyvereniging Dorsteti uit om deze unieke kans te benutten. Door te kiezen voor een Volvo bij Volvo Reede, steun je niet alleen de lokale sportgemeenschap, maar word je ook deel van een familie die veiligheid, duurzaamheid en gemeenschapszin hoog in het vaandel draagt.

Ontdek vandaag nog onze nieuwste modellen en draag bij aan het succes van hockeyvereniging Dorsteti. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor een stralende toekomst voor onze jeugd en sportgemeenschap.https://www.reede.nl/Bijlage: 2024ReedeDorstetiNC1920x1080.mp4

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren