Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
8-11 
Voedselbank Vrijwill
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Rabobank Schoolhockeytoernooi – 30 juni 2018
3-7-2018  | 
Afgelopen zaterdag vond alweer het 38ste Rabobank Schoolhockeytoernooi plaats. Hockeyvereniging Dorsteti organiseert dit jaarlijkse toernooi voor alle kinderen uit groep 5 tot en met 8 van alle Wijkse basisscholen. De teams bestaan allemaal uit zowel hockeyers maar ook niet-hockeyers. Voor hen is het een mooie gelegenheid om samen met vriendjes en vriendinnetjes kennis te maken met deze leuke sport.

Met ruim 210 kinderen van ’t Anker, De Horn, De Regenboog, De Wegwijzer, De Werkschuit en De Windroos werd het weer een prachtige sportieve ochtend. Per groep werden de nummers 1, 2 en 3 beloond met een prachtige beker voor in de prijzenkast op school, maar alle  kinderen kregen verdiend een medaille.

Naast de vele wedstrijden was er ook nog tijd voor gezelligheid. Alle teams konden tussen door uitrusten met cake en limonade, een rondje op het springkussen of even afkoelen met een door de Albert Heijn op de Steenstraat aangeboden ijsje.

De Rabobank, de Albert Heijn en en de vele vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat ook het 38ste toernooi weer een succes was.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren