Home

Handige links
Inloggen

Agenda
7-4 
(Vervallen) Strateg
15-4 
(Vervallen); KNHB cu
15-4 
Jeugdbestuursvergade
17-4 
A-B Diner
18-4 
(Vervallen) Hollands
6-5 
Bestuursvergadering
12-5 
Strategie sessie, 2e
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

31-3-2020 | 
Op 17 maart heb je een mail ontvangen om deel te nemen aan de ledenenquête. Die is door een groot aantal leden gevuld. Nog niet gedaan? Laat dan voor 20 april weten wat jij belangrijk vindt.
Lees meer >>
30-3-2020 | 
Zeker in deze uitzonderlijke situatie, is het van groot belang voldoende te bewegen. Ook wanneer je gedwongen wordt steeds vaker thuis te blijven. Daarom volgen hieronder een aantal sport- en beweegadviezen in tijden van corona;
Lees meer >>


Bijlage: VSG9629-Bewegen-in-tijden-van-Corona-2.pdf
30-3-2020 | 
Het zijn rare tijden voor de sporters. Om toch thuis aan de gang te blíjven kan ik namens SBS Sport een programma met oefeningen op de leeftijd afgestemd aanbieden. Wanneer hiervoor interesse is kan je mij per Whatsapp of mail berichten naar 06-11357542   of [email protected] Hierbij dan graag vermelden: -Dorsteti -Team
Lees meer >>


Bijlage: SBS Sport Thuisoefeningen 10-15 jaar.pdf
24-3-2020 | 
Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor de hockeysport en een overzicht van de veel gestelde vragen
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie#faq

Update 31 maart 2020, 19.50 uur
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-3-2020 | 
We begrijpen dat het lastig is om niet te mogen hockeyen, en in de 'vrije tijd' is het aantrekkelijk om rond te hangen of bezig te zijn op ons hockeyveld. Dit is echter niet toegestaan.  We volgen het landelijk beleid van het RIVM om sociale contacten te vermijden om hiermee verspreiding van het virus te voorkomen. 
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

20-3-2020 | 
Hockeyinternational Jorrit Croon laat zien hoe je met beperkte mogelijkheden toch kunt trainen. En hij heeft nog een leuke bonusronde ook! 
https://teamnl.org/fitmetteamnl/fitmetteamnl-hockey

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-3-2020 | 
Zo af en toe is het goed om met elkaar na te denken en te praten over de toekomst van onze vereniging, met als uitkomst een strategie waar we de komende jaren mee aan de slag kunnen. Je ontvangt daartoe deze week een ledenenquête.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

15-3-2020 | 
Tot op heden maakten een aantal teams voor de wedstrijdbespreking gebruik van de bestuurskamer op de 1e verdieping. Door aanpassingen in het rolluik voor de trap is dat niet meer mogelijk. We vragen wedstrijdbesprekingen in de kleedkamers te doen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

15-3-2020 | 
Het coronavirus baart velen van ons zorgen. Met dit bericht informeren wij je over de wijze waarop Dorsteti met de situatie omgaat.
Update 31-03
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2020 | 
Let op!!  In verband met de corona-maatregelen is voor onderstaande bijeenkomst een uitgesteld, nog geen nieuwe datums bekend.


Lees meer >>

Reageer ( reacties)

12-3-2020 | 
Beeste Speler/Ouder, 
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-3-2020 | 
Lions Levefanum Eendjesrace 2020 Dorsteti ondersteunt de Lions Levefanum Eendjesrace loterij. Lions Levefanum is een vereniging in Wijk bij Duurstede die met name lokale doelen ondersteund. Wij verkopen de loten via onze leden en in ons clubhuis. Dit jaar zullen de jongste jeugd teams en de MD en JD teams de loten verkopen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

9-2-2020 | 
Voor onze Oranje teams is het een bijzonder jaar met als hoogtepunt deze zomer de Olympische Spelen. Ze spelen daarvoor weer een aantal keer in Nederland tijdens de FIH Pro League. Een mooie kans om ze te gaan aanmoedigen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

7-2-2020 | 
Woensdag 5 februari was de eerste Meet en Greet geweest tussen het Jeugdbestuur en het bestuur van Dorsteti. Na het voorstellen op de AV aan de leden werd het tijd dat we nader met elkaar kennis konden maken en wat er bij de jeugd speelt met elkaar te delen. Na een voorstelrondje kwamen de eerste idee ë n al op tafel en gaan we zo de komende
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

17-1-2020 | 
Volvo Reede en Dorsteti verlengen samenwerking

De samenwerking die wij als Dorsteti hebben met Volvo Reede in Amerongen zal ook komende jaren voortgezet worden. We zijn inmiddels in de fase waarin nieuwe overeenkomsten opgesteld en getekend gaan worden en we met nieuw elan deze samenwerking aan gaan. 
Lees meer >>
Hoofdsponsor

Sponsoren