Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
6-6 
Friends Challenge
10-6 
(Vervallen) Algemene
13-6 
Friends Challenge
20-6 
(Vervallen) Kampioen
24-6 
(Vervallen) G-Hockey
24-6 
Jeugdbestuursvergade
28-6 
(Vervallen) Vets hoc
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

3-6-2020 | 
Door de corona maatregelen heeft het even geduurd, maar we hebben nu de beste 3 lotenverkopers van de Grote Clubactie 2019 letterlijk in het zonnetje gezet.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

29-5-2020 | 
Lekker in de tuin BBQ-en een mooie VOLVO voor de deur! Onze sponsors Volvo Reede Amerongen en Vernooy Catering hebben een mooie actie voor onze leden! Koop of lease nu een Volvo bij Volvo Reede Amerongen en je ontvangt een zeer uitgebreid BBQ pakket vol lekkernijen voor maar
Lees meer >>


Bijlage: Volvo Clubactie Vernooij v4.pdf

Nieuwsafbeelding

27-5-2020 | 
Waarschijnlijk heb je het gratis blad Hockey International wel eens gelezen, of in ieder geval zien liggen in het clubhuis. Sinds kort wordt het blad digitaal uitgegeven.

Je kunt het blad nu vinden op  https://www.hockeyinternationalmagazine.nl .
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-5-2020 | 
Beste leden,

Op 10 juni stond de Algemene Vergadering (AV) gepland. Helaas is het vanwege de maatregelen rondom het coronavirus dit jaar niet mogelijk om de vergadering zoals gewoonlijk te organiseren. Daarom heeft het Bestuur besloten de AV uit te stellen naar een later moment. De exacte datum wordt de komende periode bepaald.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

19-5-2020 | 
Zonder vrijwilligers geen Dorsteti! We zijn dan ook heel blij met hen. Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Dorsteti te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Valentijn Peters.
Kun je wat over jezelf vertellen? 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-5-2020 | 
Voor de hockeyklas tot en met de D hebben we superleuke Hockey clinics om samen met je vriendje of vriendinnetje te komen
Maar je mag ook alleen komen!
Zaterdagochtend:
30 mei  ME6, F-teams & hockeyklas
  6 juni  JE6 & E8 teams
13 juni  MD2, MD3, MD1 en JD1 (gewijzigde data)
Lees meer >>
16-5-2020 | 
Update trainingsschema, nu incl. senioren.

Bijlage: 2020 covid-19 trainingschema.xlsx
16-5-2020 | 
Beste leden/ouders, 
We hebben een deel van de planning, zoals deze in een eerder bericht aan jullie is gecommuniceerd, moeten aanpassen. De KNHB heeft de deadline voor het ingeven van de nieuwe jeugdteams verschoven van 15 naar 10 juni. De rode items zijn nieuwe data. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-5-2020 | 
Dat de bar door de Corona-crisis al een tijdje geen inkomsten heeft, is natuurlijk geen nieuws. Nadeel daarvan is dat van de bestaande voorraad de houdbaarheidsdatum bijna is bereikt. We willen de voorraad die het betreft niet weggooien en schenken die daarom aan de Voedselbank.
Lees meer >>
10-5-2020 | 
We zijn ontzettend blij dat ook de senioren - onder voorwaarden - weer mogen trainen! Het is vanwege de maatregelen echter een hele puzzel om alles in te plannen. We informeren jullie zo spoedig mogelijk wanneer en hoe de trainingen worden hervat.  Waar moeten we nu rekening mee houden om tot een trainingsschema te komen? 
Lees meer >>


Bijlage: Training opstart document Dorsteti V1.2(1).pdf

Nieuwsafbeelding

6-5-2020 | 
Wellicht hebben jullie het al gezien tijdens de presentatie van de nieuwe shirts:  Plinten en Profielen Centrale (PPC) wordt onze nieuwe shirtsponsor. Zij komen achterop het nieuwe shirt te staan.
Lees meer >>
25-4-2020 | 
Beste (ouders van) leden,
Het einde van het huidige seizoen is helaas anders gelopen dan we gepland hadden. De KNHB heeft nu besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beƫindigen.
Lees meer >>
HoofdsponsorSponsoren