Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
29-10 
BBQ voedselbank
8-11 
RTC ALV
26-11 
Teamavond Mc2a
27-11 
Persoonlijk feest
3-12 
Jacomij Sinterklaasf
10-12 
Persoonlijk feest
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dorsteti Openingsfeest groot succes
8-9-2021  | 
Circa 300 aanwezigen van jong tot oud zien terug op een fantastische feest waarbij het draaide om lekker dansen en chillen. Vernooy Catering verzorgde een heerlijke BBQ en dankzij DJ Twinz werd er volop gedanst. De organisatie bedankt iedereen die erbij was, door jullie werd het Dorsteti Openingsfeest een groot succes!

Het openingsfeest stond in het kader van de heropening van het clubhuis, het nieuwe waterveld en de start van het nieuwe seizoen. De voorzitter gaf in zijn speech aan dat de heropening van het clubhuis en het nieuwe waterveld passen in de ambitie "meer hockeyplezier, meer leden en iedereen helpt mee". Het bestuur is blij dat het ledenaantal groeit en het aantal vrijwilligers weer toe neemt. Door de extra investeringen hebben we in het coronajaar een financieel verlies te nemen, maar de onderliggende financiƫn zijn zeer gezond. Hij prees de Jame Derks, Hans Agasi en Dave Servaas voor hun grote inzet en betrokkenheid. Ook de organisatie van het feest, Irene Bult, Iris Knol, Ellen Krijnen, Sarah en Lianne Eigenberg, kreeg een groot compliment voor de uitstekende organisatie.

Dat compliment was zeker op zijn plaats: Voor de organisatie was het wel even schrikken van het onverwacht groot aantal aanmeldingen. De logistiek, afspraken met gemeente en Vernooy Catering moesten daardoor op korte termijn aangepast worden en het aantal vrijwilligers uitgebreid. Toch is men er in geslaagd om alles in goede banen te leiden. 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren