Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Reminder Clinic zaterdag 23 januari
16-1-2021  | 

Reminder Clinic zaterdag 23 januari

Wellicht heb je de uitnodiging langs zien komen maar twijfelde je of je mee zou doen. Geef je nu op want het wordt superleuk!

Aan de hand van een gevarieerd en uitdagend programma, wordt het maximale uit iedere speler gehaald met behulp van vernieuwende trainingstools en onder begeleiding van toptrainers. De clinics worden begeleid door Floris de Ridder, Ian Lindeboom beide Kampong heren 1, Erik van Wanrooij spelend in Belgie bij Royal Antwerp en Erik Stigter (Skilltrainer) oud speler van oa Kampong, Barcelona en Wimbledon. Een grote broek aan hockeykennis en ervaring staat dus tot jullie beschikking.

Tijden & Doelgroepen 23 januari

11.00 -13.00 F & E6, E8 jeugd

13.45- 15.45 D-C & B-A jeugd

Specifiek voor de keepers wordt er ook een clinic gegeven door David Wolff. Hij is keeper van Victoria heren 1 en van jong oranje. De communicatie over deze clinic loopt via de diverse keepers apps.

Dorsteti Clubkorting

Vanuit de samenwerking die we met De Ridder Hockey zijn aangegaan bieden we speciaal voor leden van de club €6,00 korting aan op deze eerste clinic!

Deelname aan de clinic kost€19.00 ipv €25,00 inclusief De Ridder Hockey-shirt, accessoire en kleine snack na afloop.

Reserveer je plaatsje via Aanstaande Evenementen – De Ridder Hockey

 

We zijn op de hoogte dat de site van de Ridder er enkele dagen uit ligt ivm verhuizing van een server. Erg hinderlijk maar zolang hij nog niet in de lucht is kan je je plekje reserveren via [email protected]. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging met een betaallink.

 

Boek zonder zorgen

Uiteraard zijn alle clinics van De Ridder Hockey Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, biedt De Ridder Hockey de mogelijkheid de clinic op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren