Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Inloopspreekuur Fysio Verbeek per 30-4
24-4-2015  | 

Om de drempel te verlagen als je een blessure hebt om een fysiotherapeut te raadplegen zijn er met Fysio Verbeek afspraken gemaakt over een inloopspreekuur. Fysio Verbeek vind je op het sportpark in het gebouw van Daily-Fit. Op twee minuten loopafstand van het hockeyveld.


De gedachte achter het inloopspreekuur is dat je kort naar de fysiotherapeut gaat om bij klachten een eerste diagnose te stellen. Dit geeft zekerheid en vormt een basis om zo nodig een behandelschema af te spreken. Het gaat erom duidelijkheid te krijgen over de klacht en je te adviseren over de voortgang.

 

Er gelden een aantal spelregels. Het is van belang dat je een bezoek vooraf aankondigt. De fysiotherapeuten willen verder graag weten wie ze met welke klachten kunnen verwachten. Mocht je de tijden van het inloopspreekuur niet schikken dan kun je (telefonisch) altijd een afspraak maken op een ander tijdstip.

 

We verwachten dat je een gemaakte afspraak altijd naleeft. Heb je je aangemeld voor het inloopspreekuur en ben je toch verhinderd dan meld je dat vooraf, zodat anderen een kans hebben.

 

Het inloopspreekuur is iedere donderdag van 17 uur tot 18 uur. Ik sta dan graag, eventueel met mijn collega’s, tot je beschikking om je te begeleiden.

 

Hans Schoemaker, fysiotherapeut

Lekdijkstraat oost 13a

3961MB Wijk bij Duurstede

0343-760150

www.fysioverbeek.nl

[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren