Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Even voorstellen: Appie Faber, nieuwe materiaalcommissaris
18-11-2014  | 

Ik ben Appie Faber (46) en sinds vorige week de nieuwe materiaalcommissaris van Dorsteti.

Pas sinds 4 jaar actief bij de club, maar daarvoor (na een lange pauze) wat jaartjes gehockeyd in Harderwijk.

Na 3 jaar training te hebben geven, nu voor 5e seizoen aan het coachen en een paar leuke wedstrijden hockey met VetA krijg ik daarnaast de verantwoording over het beheer van de hockeymaterialen van de club. Dat gaat mij niet alleen lukken. Ik krijg daarbij hulp van Carla Visser, maar bovenal reken ik op de hulp van alle leden.

Hockeymaterialen zijn niet goedkoop en worden wekelijks zwaar op de proef gesteld. Ik wil in mijn periode als materiaalcommissaris eenieder bewust maken van zijn/haar verantwoordelijkheden t.a.v. de bezittingen van de club die zij in bruikleen hebben. Op deze wijze kunnen wij er langer van genieten en houden we de kosten laag.

Het zal in het begin voor mij nog even wennen zijn om alle aspecten en ongeschreven wetten onder de knie te krijgen, laat staan om alle grootgebruikers van materialen (keepers, trainers en coaches) te leren kennen. Mochten er toch ergens onduidelijkheden/tekortkomingen bestaan, schroom dan niet om mij even te bellen/mailen/Whatsappen. Ik zal dan alles in het werk stellen om, binnen de geldende restricties van tijd, geld en locatie, deze z.s.m. proberen op te lossen.

Appie Faber (te bereiken op [email protected]/06-51810827)


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren