Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dorsteti kiest in juni 2014 een nieuwe voorzitter
16-3-2014  | 


Dorsteti kiest in juni 2014 een nieuwe voorzitter

In juni wordt een algemene vergadering gehouden. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt. Het wordt een belangrijke vergadering. Het bestuur doet daarom nu alvast een vooraankondiging. Op de agenda staat in ieder geval de benoeming van een nieuwe voorzitter. Onze huidige voorzitter, Arend de Heus, treedt af. Hij heeft er als voorzitter 5 jaar opzitten.

Op grond van artikel 14, vierde lid, van de statuten wordt de voorzitter van Dorsteti door de algemene vergadering in functie benoemd. Op grond van artikel 14, derde lid, van de statuten geschiedt benoeming op voordracht van het bestuur of van ten minste tien leden. Het bestuur zal een voordracht doen. De voordracht van het bestuur wordt bij de oproep voor de vergadering meegedeeld. De voordracht van leden moet ten minste zeven dagen vóór de vergadering schriftelijk bij het bestuur worden ingediend. Deze voordracht wordt vervolgens ook aan de leden meegedeeld.

De algemene vergadering wordt overeenkomstig artikel 15, tweede lid, van het huishoudelijk reglement bijeengeroepen met inachtneming van een termijn van tenminste vijftien dagen. De uitnodiging voor de vergadering komt tijdig te staan op de website.

Het bestuur


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren