Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Workshops sportief coachen
9-10-2015  | 

Op dinsdag 13 oktober en 10 november organiseert Dorsteti in samenwerking met NOC*NSF en KNHB de workshop Sportief Coachen om 20 uur in het clubhuis.

Voor alle coaches, trainers en ouders.

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training of wedstrijd voor geen meter loopt? Hoe kun jij als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Hoe zorg je er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft?   

Je bent geneigd om te coachen op wat niet goed gaat, maar door juist te coachen op wat goed gaat, groeit het plezier en vooral het zelfvertrouwen. Een aanmoediging, een compliment, een corrigerende opmerking; het is van grote invloed op de sporter. Om het sportplezier te vergroten is het traject ‘Sportief Coachen’ ontwikkeld. 

Het Sportief Coachen traject bestaat uit twee bijeenkomsten voor trainers, coaches en ouders. Tijdens deze 2 bijeenkomsten wordt door middel van discussies, praktijkopdrachten, presentaties en filmpjes duidelijk gemaakt hoe zij bij kunnen dragen aan een plezierige en veilige sport omgeving. Uit ervaringen blijkt dat de vaardigheden uit deze workshop ook prima thuis in het gezin zijn toe te passen.  

We hopen op jullie komst!

De TC


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren