Home

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Algemene Vergadering
31-5 
Windroos
5-6 
familie en vrienden
10-6 
Vrijwilligersborrel
17-6 
Slotdag Jongste Jeug
17-6 
HVL bbq
24-6 
Trimdames lounge toe
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
21-5-2017 | 
Na 2 termijnen van 3 jaar als voorzitter van de tuchtcommissie was Pieter Scherks niet meer herbenoembaar.
 
Het bestuur heeft Simona Tiems bereid gevonden en haar per 1 april jl.  benoemd als nieuwe voorzitter van de tuchtcommissie.
 
Zij is bereikbaar via [email protected]
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-5-2017 | 
Met nog twee wedstrijden te gaan is meisjes D1 kampioen geworden. Zij hebben alle wedstrijden gewonnen. Van harte gefeliciteerd! 

Reageer ( reacties)

19-5-2017 | 
Graag willen wij even uw aandacht voor het volgende vragen.
Het is ons opgevallen dat er nog veel spelers een wedstrijd spelen in het oude clubshirt. Dit is toch echt niet de bedoeling. Wij hebben een nieuw shirt met daarop onze nieuwe sponsors.
Lees meer >>
17-5-2017 | 
Beste spelers en trainers, Er komen weer enkele vrije dagen aan.  Op donderdag 25 mei (Hemelvaart) zijn er geen trainingen. In verband met de wedstrijden op zaterdag 27 mei, is trainen op vrijdag 26 mei optioneel (in onderling overleg tussen trainer en team). Op maandag 5 juni (Pinksteren) zijn er geen trainingen.
Lees meer >>
17-5-2017 | 
Beste spelers, trainers en vrijwilligers,
 
Zoals elk jaar willen we het hockeyjaar weer afsluiten met de traditionele vrijwilligersborrel. Tevens worden de veldkampioenen gehuldigd! 

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-5-2017 | 
Zoals jullie weten hebben we sinds kort een professioneel scorebord bij onze Vereniging. Dit bord is mede mogelijk gemaakt door de fantastische verkoop van de loten voor de grote clubactie en uiteraard door een fantastische sponsor: PPC, Plinten en Profielen Centrale te Wijk bij Duurstede. Woensdag 17
Lees meer >>
15-5-2017 | 
De Eendjesrace zit er op en in totaal zijn er meer dan 4600 loten verkocht. Een fantastisch resultaat, waar jullie als leden van de 6-, 8-tallen en D-teams een grote bijdrage aan geleverd hebben.

 
Lees meer >>
21-4-2017 | 
Beste (ouders van) leden,
 
Elk jaar wordt in deze periode van het jaar begonnen met de indeling van de teams voor het volgende seizoen. In april starten de coaches en trainers met het invullen van de tweede evaluatie van dit seizoen. Dit wordt gedaan aan de hand van een aantal criteria die zorgvuldig zijn
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-4-2017 | 
  Volvo Reede is een goede sponsor van Dorsteti. Wij zijn hier ook erg blij mee. Zij sponsoren o.a. het Volvo veld wat tegenover de kantine ligt.
Nu heeft Volvo een prachtige actie die wij graag even extra bij jullie onder de aandacht willen brengen.
Lees meer >>
5-4-2017 | 
Beste spelers en ouders,

 
Wie van jullie heeft interesse om komend seizoen training te geven? Voor jongste jeugd ga je minimaal naar de C en voor elftallen naar de B. Ook ouders zijn van harte welkom om training te geven. Het is niet nodig dat je ervaring hebt.

 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

15-5-2017 | 
De HVL1 heeft zondagmiddag het kampioenschap binnengehaald, van harte gefeliciteerd heren!  # huldigingopdecoolsingel
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

2-3-2017 | 
26 en 27 augustus 2017 houden we voor de 6de keer het International Viking Tournament. Teams uit Duitsland, Frankrijk, BelgiĆ« en Nederland spelen 6 tot 7 wedstrijden geleid door Engelse en Nederlandse scheidsrechters. 7 tegen 7, op halve velden. De tenten worden weer opgezet, de sweeper en de BBQ schoongemaakt en de DJ-set opgebouwd. Een
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

14-2-2017 | 
HV Dorsteti uit Wijk bij Duurstede organiseert 24 juni 2017 het Lounge Trimdames Hockey toernooi. Aanvang: 13.00 uur tot 24.00 uur incl. BBQ en een feest! Inschrijven kan met een team van minimaal 11 en maximaal 16 dames. Na een smoothie en een fruitcocktail straten de wedstrijden om 13.30 uur.  Tussen de wedstrijden door kan er
Lees meer >>


Bijlage: Flyer_TrimDamesToernooi_hr.pdf
21-5-2017 | 
Vanaf 12 uur start hun eerste wedstrijdje om alvast in de sfeer te komen voor het volgende seizoen. De wedstrijden worden verzorgd door jeugdtrainers. De ouders krijgen uitleg over het spel en het reilen en zeilen binnen de club. Ouders let op; de uitleg is boven in het clubgebouw.  Eline van Deurzen , trainingscoordinator HK, Funkey en
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Hoofdsponsor
Sponsoren